Чохли на телефон

30 січня 2018

Що краще: чохол-книжка або фліп кейс

Зараз майже у кожної людини є смартфон, тому кожному необхідний міцний чохол, щоб захистити гаджет від пошкоджень. Звичайно, можна обійтися без нього, але тоді на девайсі швидко з'являться подряпини, а при падінні на землю або у воду і зовсім є можливість втратити пристрою.

Чохлів на телефон існує величезна кількість, але найпопулярнішими є чохол-книжка і фліп кейси. Покупцям важко вирішити, який же вид краще. Варто відзначити, що ці чохли дуже схожі, але мають кілька різних особливостей. Навіть найдрібніша деталь може стати вирішальною для максимального захисту пристрою та зручності у використанні.

Чим схожі обидва чохла

І «книжка» і «кейс» підходять для носіння смартфона в сумці або кишені, адже екран надійно захищений і можна не боятися подряпин. У цих чохлах верхня частина («кришка») відкидається, що дозволяє легко користуватися гаджетом. Обидва чохла зручні тим, що в них є отвори для камери і кнопок регулювання гучності. Чохли швидко закриваються, але, як правило, мають лише одну застібку в центрі, що не дуже практично. .

Відмінності чохлів

Чохли-книжки виготовляють з міцного матеріалу, але вони не можуть повністю захистити пристрій від пилу. Якщо телефон дуже часто використовується, це необхідно враховувати. Фліп кейс зручний тим, що в ньому є додаткові кишеньки для карток і візиток. «Кейси» забезпечать кращий захист для маленьких телефонів, адже вони краще фіксують їх.

В чохлі-книжці кришку необхідно постійно загортати, а кришка фліп кейсів при розмові знаходиться внизу. Для деяких людей це має принципове значення, від цього залежить комфорт при використанні смартфона. Хоча це помітно тільки перший час після покупки, адже потім людина дуже швидко звикає.

Чохол-книжка набагато практичніше, коли на вулиці вітряна погода. Завдяки цьому чохлу, що Ваш співрозмовник буде чути Вас набагато виразніше.

 

Насправді, моделі майже ідентичні. Варто враховувати тільки матеріал, з якого виготовлений чохол, і розмір смартфона. Якщо необхідно, щоб всі карти і візитки були під рукою, тоді зручніше буде фліп кейс. А якщо Ви віддаєте перевагу носити все в гаманці, вибирайте «книжку». Для багатьох покупців зовнішній вигляд чохла важливіше, ніж інші параметри. Обидві моделі представлені в широкій колірній гамі, з різними малюнками і прикрасами. Ці чохли допоможуть вигідно підкреслити Ваш стиль.

Популярна продукція