Види чохлів для планшетів

24 січня 2018

Чохол для планшета – обов'язковий аксесуар для всіх власників цих пристроїв, адже саме він забезпечує захист від пошкоджень і додаткові функції для зручності. Асортимент чохлів на ринку величезний, покупцю стає важко вибрати серед усього розмаїття виробів. Ми розповімо про основні. моделі чохлів для планшетів , їх особливості, переваги та недоліки.

Чохли-накладки

Якщо Ви часто користуєтеся планшетом, необхідно забезпечити максимальний захист від випадання його з рук. Для цього кращим рішенням стане чохол-накладка. Такі чохли захистять чохол від пилу, слідів пальців, а також не дозволять чохлу ковзати в руках або на інших поверхнях. Такі чохли представлені в широкій колірній гамі, вони вигідно підкреслять індивідуальність і почуття стилю. Величезним недоліком такого чохла є те, що він надійно захищає тільки задню і бокові поверхні планшета. А екран залишається відкритим, що дуже небезпечно.

Чохли-книжки

Чохли-книжки – це бюджетний варіант, який в той же час відмінно захищає планшет від пошкоджень і впливу вологи, температури. Чохли-підставки можна назвати однією з різновидів чохлів-книжок. Вони дозволяють зручно розташувати планшет при роботі, читанні, іграх. Для закріплення планшета в такому чохлі розробники використовують спеціальні скоби, які найчастіше виготовляють з металу і пластику.

Ще одним різновидом чохлів-книжок можна назвати чохли-обкладинки. Такі чохли з додатковою клавіатурою ідеально підійдуть для людей, які використовують планшет для роботи. Друк документів стає швидше і ефективніше.

Спеціальні сумки

Чохли-сумки, чохли-футляри підійдуть, щоб безпечно транспортувати Ваш планшет. Деякі з них також можна використовувати як підставку.

Матеріали для чохлів

Чохли, в першу чергу, розроблені, щоб захистити планшет. Матеріал, з якого вони виготовлені, дуже важливо враховувати при виборі планшета. Натуральні тканини не дуже добре впораються з захистом, але на чохлі точно не залишиться слідів пальців. Шкіра підкреслить Ваш статус, замінник шкіри також виглядає дуже стильно, але є більш бюджетним варіантом. Неопрен або поліуретан добре захищають, а незвичайні чохли-накладки з силікону підійдуть тим, для кого зовнішній вигляд набагато важливіше інших параметрів.

 

Вибір планшета – справа індивідуальна. Чохол може внести родзинку у Ваш образ, а також заощадити Ваші гроші. Адже полагодити планшет буде набагато дорожче, ніж купити якісний чохол для нього.

Популярна продукція