Різновид сумок для фотокамер

14 квітня 2018

Вибираючи сумку для фотокамери, дуже легко заплутатися. Щоб не помилитися з покупкою, в першу чергу, необхідно визначитися, що ж конкретно Вам треба. Продумайте кількість обладнання, яке необхідно вмістити в сумку, а також сплануйте наперед. Можливо, Ви думаєте купувати ще більше техніки, тоді краще відразу придбати сумку побільше. Варіантів сумок для фототехніки багато, саме тому ми спробували поділити їх на кілька категорій.

Слінг-стиль

Слінг-сумки – це, по суті, рюкзаки з одного лямкою, які носять поперек тіла. Такі сумки не дуже великі, тому помістять лише частину обладнання. Величезною перевагою такої сумки є те, що її можна перемістити зі спини на плече для швидкого доступу до фототехніку і потім також легко все прибрати назад. Слінг-сумки можуть бути не зовсім зручними для жінок, адже вони виготовлені так, що ремінь проходить прямо через центр грудей вниз. Це також необхідно враховувати.

Рюкзаки

Рюкзаки для фотокамер – це класика. Підібравши правильний розмір, в них можна помістити всю техніку, а також зарядні пристрої, фільтри й інше. Такі сумки коштують недешево, але вони будуть довго служити Вам, надійно зберігаючи фотообладнання. Рюкзак для фотокамер стане ідеальним рішенням для подорожей, в які необхідно брати багато техніки.

Наплічні сумки

Щоб об'єктиви завжди були під рукою, хорошим рішенням стане наплічна сумка У неї не поміститься велика кількість техніки, але об'єктиви завжди у доступі. Для весільних фотографів або репортерів – це один з найкращих варіантів. Але якщо Ви носите велика кількість техніки на протязі тривалого часу, врахуйте, що можуть виникнути болі в плечі.

Чохли

Якщо Ви власник маленької камери з невеликим об'єктивом, вибирайте чохли Вони непогано захищають техніку і дуже портативні. Такі чохли запобігають механічні пошкодження і можливі подряпини.

Оптимальний вибір

Ідеальних сумок для фототехніки не існує. Кожен вибирає те, що найбільш задовольняє індивідуальні потреби. Головне – не купуйте сумки яскравих квітів, адже вони кидаються в очі і можуть стати метою злодіїв. А якщо Ви можете випробувати сумку перед покупкою, обов'язково це зробіть! Адже необхідно, щоб вона була зручною для носіння і не викликало дискомфорту.

Популярна продукція