Чому рюкзаки для ноутбуків фірми «SUMDEX» настільки популярні

22 липня 2018

Для перенесення і зберігання ноутбуків використовують спеціальні сумки, чохли, рюкзаки. Останні є найкращим і зручним варіантом для цієї мети. Чому? Розбір польотів у цій статті.

З точки зору зручності, рюкзак переграє звичайним сумкам. Дві ручки для носіння на плечах роблять його зручним і практичним. Погодьтеся, тяжкості на спині носити набагато легше, ніж в руках.

 

Крім того, рюкзаки SUMDEX краще за інших захищають ноутбук. Завдяки внутрішнім кріпленням корпус техніки фіксується, що дозволяє вберегти її від будь-яких рухів усередині. З цим рюкзаком, потрапивши навіть під сильний дощ, можна не хвилюватися, що техніка намокне. Одна з його особливостей - максимальна вологостійкість.

 

Рюкзак оснащений м'якою панеллю, яка вберігає ноутбук від ударів і пошкоджень. Він ергономічний і дуже легкий. З цим рюкзаком ви майже не відчуваєте вагу речей, які в ньому знаходяться. Крім того, ручки виготовлені за спеціальною технологією - не натирають і щільно прилягають до плечей. Рекомендуємо звернути увагу на товари SUMDEX з ортопедичними спинками для максимального комфорту і зручності.

 

Все рюкзаки мають систему регулювання ременів, за допомогою якої встановлюється їх довжина. Це допомагає уникнути скручування.

 

У колекції «SUMDEX» є чоловічі, жіночі та молодіжні рюкзаки для ноутбуків. Над їх створенням працювали кращі дизайнери, тому кожен зможе вибрати саме той виріб, який відповідає всім його побажанням. Відрізняються вироби цієї компанії практичністю і ідеальною функціональністю. Для виготовлення рюкзаків будь-яких моделей використовуються якісні матеріали та фурнітура, що робить їх довговічними і надійними.

 

Вибрати рюкзак можна під свій стиль одягу. Є спортивні і класичні варіанти. Розмір і форма, а також наявність додаткових отворів, кишень підбирається індивідуально під параметри ноутбука і додаткові елементи його комплектації. У рюкзаку знайдеться окреме місце і для ноутбука, і для зарядки, і органайзера, і документів, журналів, ключів. . При цьому все розділено по секціях зручно і компактно.

 

Ціни на рюкзаки від фірми «SUMDEX» не кусаються. Це відмінне співвідношення ціни і якості. Вибрати для себе якісно виріб зможе людина з різним рівнем доходу. Є більш бюджетні варіанти - 600-800 грн. Виготовлені з високоякісного пеноматериала, захищають від ударів і подряпин, водонепроникні. Оснащені, як правило, карабіном для ключів, кишенею для води, телефону, навушників. У комплекті плечовий ремінь і ремінь кріплення. Моделі от 2000 грн. більш місткі. Виготовлені з поліестеру. Вони ергономічні і зручні, має багато відсіків і кишень для різних дрібниць, оснащені ортопедичною спинкою.

 

Ви можете перейти на офіційний сайт компанії «SUMDEX» та ознайомиться з каталогом рюкзаків. У всіх різний зовнішній вигляд, стиль, функціональність, колір, матеріал, ціни. Консультанти компанії допоможуть вибрати те, що підходить саме вам.

Популярна продукція