Чехол для планшета

29 липня 2018

З кожним роком попит на планшети стає все вище і вище, так як вони є одними з найбільш зручних і корисних гаджетів. Планшет неможливо уявити без різних аксесуарів, які його доповнюють і полегшують використання. Один з таких аксесуарів - це чохол, який робить планшет більш стильним і захищеним від різних пошкоджень. Щоб вибрати ідеальний варіант, потрібно ретельно розібратися у всіх деталях, так як чохол повинен підходити вам і вашому планшету за всіма критеріями.

призначення чохла

Чохол допоможе не тільки зберегти цілісність планшета, але і підкреслить ваш стиль і індивідуальність. За допомогою додаткових опцій він зможе зробити використання планшета більш комфортним: з вбудованою підставкою вам буде зручніше дивитися фільми, а клавіатура полегшить набір тексту і повідомлень.

Також в чохлі можуть бути різні відділення і кишені, в яких ви зможете зберігати серветки, стилус, навушники або навіть зарядку, не боячись втратити їх.

види чохлів

Кожен чохол здатний захистити планшет від пошкоджень, тому що це його основне призначення, якому виробники приділяють найбільшу увагу, тому вибирати потрібно буде швидше за зовнішнім виглядом, ніж за ступенем захисту від падінь і подряпин.

сумка

Такий чохол стане відмінним варіантом для тих, хто звик зберігати в одному місці всі аксесуари для планшета. Єдиним його недоліком є ​​те, що гаджет потрібно повністю діставати з такого чохла, тому він захищений від подряпин лише перебуваючи в самому чохлі.

накладка

У разі використання чохла-накладки в повному захисті виявиться тільки задня панель, при цьому екран буде схильний до можливих пошкоджень. Незаперечним плюсом такого чохла є те, що він не збільшує планшет ні у вазі, ні в розмірі, а також доступний в найрізноманітніших колірних рішення - починаючи від простої прозорої накладки і закінчуючи варіантами з блискітками і малюнками.

книжка

Чохол-книжка - найпопулярніший чохол для планшетів, адже він забезпечує захист як екрану, так і корпусу. Задня частина чохла щільно прилягає до задньої панелі планшета за допомогою заклепок або гумок, а передня відкриває і закриває екран за типом книжки. Також такий чохол можна використовувати як підставку для планшета, складаючи передню накладку, що значно полегшує перегляд фільмів і читання книг.

Подібні чохли найкраще купувати разом з планшетом у одного виробника, щоб всі отвори і кнопки збігалися.

З клавіатурою

За допомогою чохла з клавіатурою планшет можна перетворити в ноутбук - відмінне рішення для тих, кому доводиться набирати багато текстів, але у кого немає постійного доступу до комп'ютера. Підключається така клавіатура до планшета за допомогою Bluetooth або USB-кабелю.

Матеріали для чохлів

На ринку чохлів для планшетів представлені моделі з різних матеріалів на будь-який смак, найпопулярніші з яких варто розглянути окремо.

Силіконові чохли - один з найпоширеніших варіантів, адже вони досить недорогі, за ними легко доглядати, вони пом'якшують падіння планшета, а також можуть прослужити своєму власникові не один рік.

Шкіряні моделі підійдуть тим, хто хоче підібрати для свого планшета стильний, міцний і солідний чохол, за яким буде нескладно доглядати. Шкіряні чохли можуть бути як класичними, так і з додатковими написами і візерунками.

Пластикові чохли можна віднести до бюджетних варіантів, але їх проблема полягає в тому, що вони досить крихкі, тому незграбним людям варто задуматися про іншу модель. Що добре в таких чохлах, так це легкість в догляді і красивий дизайн.

Тканинні варіанти підійдуть більше для прикраси чохла, ніж для його захисту. Тому якщо ви не боїтеся подряпати або втратити свій гаджет, то сміливо вибирайте будь-який чохол з тканини - вони недорогі і випускаються в найрізноманітніших кольорах.

Оптимальним же варіантом стане чохол з декількох матеріалів, який зможе надати максимальний захист всіх частин вашого планшета, при цьому гармонійно поєднуючись з вашим стилем.

Популярна продукція