Оптовий продаж продукції фірми «SUMDEX.UA»

20 серпня 2018

Свою історію SUMDEX Group LTD початку 1989 р Біля витоків розвитку вона мала своїх фахівців і приватне виробництво. Сьогодні в колекції холдингу «SUMDEX» більше п'ятисот моделей сумок, рюкзаків та кейсів з окремою колекції для чоловіків, жінок і молоді, і більше двохсот моделей сумок і чохлів для фото- та відео техніки, дорожніх сумок і валіз. У цьому міжнародному холдингу зайняли своє місце різні компанії, одна з яких - українська SUMDEX.UA.

 

Чому SUMDEX.UA можна довіряти

 

  • SUMDEX Group LTD є виробником сумок, валіз, рюкзаків і аксесуарів. Тому питання високої якості виробів стоїть на першому місці. Для виготовлення використовуються високоякісні міцні матеріали, які гарантую комфорт використання, стильний зовнішній вигляд і довговічність виробів.
  • У складі виробничих елементів тільки високоякісна натуральна і екошкіра, текстиль, джинс, льон та ін. Матеріали втрачають експлуатаційні якості і зовнішній вигляд під впливом снігу, дощу, сонця і морозу.
  • Кожен виріб, починаючи з дорожніх валіз, закінчуючи найменшим аксесуаром, виготовляється за спеціальною технологією із застосуванням якісної фурнітури. Дизайн кожного виробу практичний і комфортний.
  • Бренд відомий у всьому світі. Над моделями сумок і рюкзаків працювали дизайнери з США, Німеччини та Китаю. Дизайнерські рішення професійно об'єдналися з якістю і створили затребуваний товар у багатьох країнах.
  • Компанія займається тільки прямими продажами, без посередників. Тому ціни не кусаються, і доступні для людей з різним рівнем доходу.
  • Всі вироби виготовляються інженерами і дизайнерами, які працюють тільки в «SUMDEX».Відповідно, кращі ідеї і нововведення впроваджуються тільки на продукцію цієї компанії.
  • Процес організований за допомогою сучасного виробництва, що дозволяє робити вигідні умови для покупки товару.
  • Великий асортимент товарів та їх моделей, різні стилі і кольори, різні цінові категорії.
  • Товари компанії «SUMDEX» якісні, комфортні і багатофункціональні. Гарантують надійний захист ваших речей і техніки на десятки років. Вони служать довго і коштують не дорого.

 

У чому вигода для роздрібних продавців і інтернет-магазинів

 

Компанія SUMDEX займається оптовими продажами і останнім часом лідирує в рейтингу постачальників. Дуже важливо в бізнесі мати надійного партнера. Якщо ви хочете відкрити стаціонарний магазин або займатися бізнесом в інтернеті, головне - забезпечити його якісною продукцією. Тільки тоді можна заслужити довіру і авторитет покупців. Якщо вам потрібні якісні сумки, рюкзаки, валізи і інша продукція з цієї сфери, ознайомтеся з каталогом товарів на сайті http://sumdex.ua (кожна позиція має опис) і звертайтеся в наш відділ оптових продажів за адресою: sydorenko@sumdex.ua . Компанія «SUMDEX» виробляє поставки своєї продукції в багато регіонів, завдяки широкій географії підприємства.

Популярна продукція