Параметри хорошей сумки для ноутбука

16 лютого 2018

Купуючи ноутбук, покупці відразу замислюються про захист свого девайса, що важливо для його довгої роботи. Вибір сумки для особистого ПК потрібно починати з критеріїв, які важливі особисто для вас.

В першу чергу, потрібно визначитися з розміром сумки або чохла для ноутбука. При цьому, він повинен підходити за розміром діагоналі вашого портативного ПК. Він не повинен бути більше або менше, так як від цього залежить рівень захисту вашого девайса від ударів та інших пошкоджень.

Матеріал, з якого виготовлена сумка, повинен зберігати форму, захищати від пошкоджень з боків, бути вологостійким і міцним. Найпопулярнішими матеріалами вважаються сумки з нейлону, пластику та поліестеру . В останніх варіантах використовується додатковий каркас, захищаючи ПК від попадання вологи і механічних впливів. Від якості тканини залежить також фізичний захист девайса, а також від амортизаційних перегородок. Каркас сумки, укріплений зсередини запобігає безпосередній вплив на ноутбук під час удару, а додатковий шар тканини захищає його від морозу і попадання води. Часто в різних моделях сумок є «дихаючі» відсіки з боків, а також каркас, який при бажанні можна замовити броньованим.

Практичність сумки для ноутбука визначається наявність додаткових відділень, кишень для зарядки, навушників, мишки та інших пристроїв. Для зручності в кожній сумці в комплекті йдуть ремені для стійкості ноутбука і різної конфігурації для переносного ПК. При виборі сумки варто заздалегідь визначитися з розміром і її вагою, підходящим для вашого девайса.

Існують кілька конфігурацій сумок, що відрізняються по іміджу: кейс (діловий стиль) , рюкзак (молодіжний стиль для активних людей) , папка є відділення для документів) , портфель (додатково є ремінь) Колірне рішення ви також можете підібрати на місці, частіше роблять сумки темними і не мазкими. Варто відзначити, що сумки для нетбуків невеликі за розміром і не мають додаткових відділень, кишень.

Підводячи підсумок, ідеальна сумка саме для вас повинна: відповідати розміру девайса, підходити вам по іміджу і особистих побажань, бути з міцного і практичного матеріалу, влаштовувати за формою і колірній гамі. В інтернеті ви можете підібрати варіант, який оптимально підійде для вас, враховуючи всі необхідні критерії. В даний момент існує великий вибір виробників сумок для ноутбуків в різному діапазоні цін.

Популярна продукція