Які ж чоловічі шкіряні сумки є наймоднішими у 2018 році

26 вересня 2018

За модними тенденціями сьогодні активно стежать не тільки жінки, а й чоловіки. Представники сильної статі приділяють багато часу для створення сучасного і індивідуального образу, ретельно вибираючи одяг і аксесуари. Сумка зі шкіри є одним з його головних елементів. Сьогодні вона використовується чоловіками не тільки за прямим призначенням, але і як доповнення до стильного образу.

Представники сильної статі приділяють менше уваги декоративним особливостям аксесуарів. Але в той же час багато хто з них не байдужі до зовнішніми характеристиками. Чоловіча мода на шкіряні сумки в 2018 році адаптована в першу чергу під потреби сучасної активної людини. Це комфортні і зручні в шкарпетці, ергономічні та місткі вироби.

Асортимент модних шкіряних сумок цього року включає в себе безліч різноманітних моделей. Вони відрізняються один від одного за конструкцією, внутрішньому і зовнішньому оснащенню, формі і виконання. Багато з них представлені в каталозі бренду SUMDEX . Основними трендами 2018 року є такі вироби.

 

  • Месенджери. Ще їх називають «сумками листоноші». Це компактні аксесуари, що мають прямокутну форму. Оснащуються внутрішніми і зовнішніми кишенями, відділеннями закритого або відкритого типу. Можуть прикрашатися декором у вигляді пряжок, кантів. Обов'язкова наявність довгої ручки для зручної шкарпетки на або через плече. Колірна гамма представляє собою букет нейтральних лаконічних відтінків - чорного, коричневого, синього, сірого.
  • Дорожні сумки. Сьогодні використовуються не тільки за прямим призначенням. Такі аксесуари стали елементами повсякденному житті чоловіків. Стара громіздка поклажу завдяки старанням дизайнерів перетворилася в стильне виріб. Його відмінна риса - це місткість. Розміри сумок відрізняються компактністю, дизайн - ергономічністю і акуратність. З таким аксесуаром чоловік сьогодні ходить не тільки на роботу, але і на чашечку кави в ресторан, на зустріч з друзями. Носиться як в руках, так і на плечі. Колірна гамма різноманітна.
  • Саквояжі. Сучасні моделі дуже схожі на старовинні аналоги. Мають стандартну форму і лаконічне дизайнерське виконання. Як і дорожні аксесуари, дуже місткі. Практичні в повсякденному носінні.
  • Клатчі. Є свого роду заміною барсеток. Дуже схожі на жіночі вироби, але мають більш лаконічні форми, менше декоративних елементів. Прекрасно підходять для шкарпетки малогабаритних предметів.
  • Поясні сумки. Набули популярності завдяки своїй практичності. Невід'ємна частина - еластичний ремінь, який закріплюється на талії. Чоловіки носять їх і через плече.

 

Представники сильної статі, не залежно від віку, соціального статусу, переваг в одязі, сфери діяльності, можуть підібрати стильний і модний аксесуар від бренду SUMDEX. Виробник пропонує якісні сумки, які допоможуть продемонструвати чоловікові відмінний смак і респектабельність.

Популярна продукція